ОСНОВНА ШКОЛА „ВУК КАРАЏИЋ“ ГЊИЛАНЕ – ШИЛОВО РАСПИСУЈЕ ОГЛАС за прикуплјање понуда за извођење тродневне екскурзије ученика осмог разреда:

Разред: Осми

Путни правац: Шилово – Војводина – Шилово

Садржаји: Обилазак природних и културних знаменитости Војводине

Трајање: 3 дана (2 ноћења)

Планиран број ученика и наставника: 40 – 45

Време извођења екскурзије: 28., 29. и 30. мај 2022. године

Услови плаћања: најмање 3 рате

Агенција обезбеђује лекара пратиоца и водича.

Право учешћа имају туристичке агенције које поседују одговарајућу лиценцу министарства надлежног за послове туризма, односно за извођење ђачких екскурзија и испуњавају друге услове прописане законом, са одговарајућим искуством у извођењу ђачких екскурзија.

Упутство о формирању понуде ради учешћа по огласу заинтересоване агенције могу преузети у просторијама школе у року од седам дана од дана објавлјивања огласа, од 11.00 до 17.00 часова.

Туристичке агенције доставлјају понуду у затвореној коверти, са назнаком – „За оглас – не отварати“, на адресу ОШ „Вук Караџић“ Гњилане-Шилово, 38252 Шилово.

Одлуку о избору агенције донети у року од 10 дана од истека рока за поднешење пријаве. Додатне информације на телефон: 064/3886067 или на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Адреса:

село Шилово бб,
38252 Шилово
+383 280 310 137
office@vukkaradzicgnjnlane.edu.rs
http://www.vukkaradzicgnjilane.edu.rs

Користимо колачиће (енг. "cookies") за пружање бољег корисничког искуства. Наставком коришћења овог сајта слажете се са употребом колачића.